Categorii

Producatori

Mulineta SAKURA ALPAX FD 4008

Mulinetele ALPAX FD marcheaza evolutia conceptului SAKURA in gama mulinetelor de spinning, prezentand un nivel sporit de precizie si forta, fiind realizate in totalitate din aluminiu anticoroziv si echipate cu 8 rulmenti de inox fabricati, tratati RRB (anticoroziune) si echilibrati pe calculator in Japonia...

Mai multe detalii

Rating: 0.0/10 (0 voturi exprimat(e))

MULINETA SAKURA ALPAX FD 4008

Mulinetele ALPAX FD marcheaza evolutia conceptului SAKURA in gama mulinetelor de spinning, prezentand un nivel sporit de precizie si forta, fiind realizate in totalitate din aluminiu anticoroziv si echipate cu 8 rulmenti de inox fabricati, tratati RRB (anticoroziune) si echilibrati pe calculator in Japonia.
Precizia mecanismului si robustetea componentelor de aluminiu este completata de cele mai noi tehnologii: S-CURVE Oscillation System, anti-retur infinit pe ace, galet si pick-up titanizat, frana fata progresiva micrometrica, manivela de forta aluminiu cu ergogrip si doi tamburi de aluminiu cu extremitatea titanizata.
Modelul ALPAX FD 4008 cantareste 320gr, are rata de transfer 5,0:1 asigurand recuperarea a 0,80m fir la o tura de manivela si capacitatea tamburului de 200m/0,285mm sau 150m/0,330mm.
Echilibreaza optim lansete din gama SHINJIN, STINGRAY si MAZERRA cu lungimi cuprinse intre 7' si 8'6'' adica 2,13m si 2,58m, pretindu-se foarte bine pescuitului la salau, stiuca, avat si somn.
  • Capacitate tambur: 0,285mm/200m, 0,330mm/150m
  • Frana: Fata, micrometrica
  • Greutate: 320 gr
  • Material tambur: Aluminiu
  • Numar rulmenti: 8
  • Rata de multiplicare: 5,0:1
  • Tambur de rezerva: DA, aluminiu

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Toate preturile contin TVA. Fotografiile afisate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard. Culorile pot diferi in functie de calibrarea monitorului pe care se vizualizeaza. Specificatiile sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori sau furnizori. Toate promotiile prezente pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

3 produs(e) din aceeasi categorie:

Newsletter